Udviklede Bitcoin-cyklusser og hvad kan man forvente af det nye bull run?

Bitcoin har udviklet sig, og det samme har fortællingerne omkring det. De fleste mennesker ser det som en valuta, en butik med værdi, peer-to-peer-kontanter osv. Dette er dog de fortællinger, der har sejret. Andre fortællinger inkluderede e-cash proof-of-concept, darknet-valuta, programmerbar delt database osv.

Det er klart, at fortællingerne omkring bitcoin har ændret sig, så hvorfor bekymre sig nu? Fordi bitcoin er ved et bøjningspunkt i sin levetid; en så vigtig begivenhed som når pattedyr skiftede fra firbenet til tobenet.

Målet med denne artikel er at give læseren et nyt perspektiv på bitcoin-cyklusser og bedre forberede brugerne til den næste bull run.

Bitcoin cyklusser
Den mest populære idé er, at bitcoin følger en 4-årig cyklus, som i sig selv ikke er forkert på grund af halveringsbegivenhederne. Selvom dette måske har været tilfældet for de to halvinger, er det ikke for den seneste halvering.

Hver cyklus består af en bom og en buste; en tyr eller en bjørnecyklus. Vi har ikke set en ordentlig tyr løbe i omkring 3 år nu, undtagen indtil for nylig. Derfor, som forklaret, forlænges bitcoins cyklusser.

For hver cyklus er ROI også faldende. Dette giver mening, da størrelsen af ​​bitcoins værdi er steget, skal ROI naturligvis falde for at være bæredygtig.

Den første cyklus gav en ROI på 50.000%, den anden 49.000% og 11.500% for den tredje cyklus. Den fjerde cyklus forventes at give cirka 3700% – cirka fire gange mindre end den foregående cyklus.

Prisen har dog allerede ramt det 5-cifrede interval på kun 3 cyklusser. Så fremad kan vi forvente, at dette investeringsafkast reduceres endnu drastisk [især i den femte cyklus]. Så den 4. cyklus er det, der sætter bitcoin på et jævnt globalt niveau, end det allerede er; i det mindste med hensyn til en butik med værditilpasning.

Selvom det måske virker umuligt, er institutionelle penge lige næppe begyndt at strømme ind på markedet, og vi var tæt på at overgå den tidligere ATH. Som nævnt i en tidligere artikel,

”.. Der er 35.000 børsnoterede virksomheder, der i alt har 5 billioner dollars i ekstra kontanter, der får negativt realafkast på grund af pandemien. Twitters CashApp alene har omkring 10 milliarder dollars i ekstra kontanter liggende. Så selvom 1% -2% af denne kapital [$ 5 billioner] strømmer ind i Bitcoin, ville dette let skubbe dets markedsværdi til $ 20000000000 og derover. ”

Så det er vigtigt at forstå, hvordan den næste cyklus vil udvikle sig og tage skridt til bedre at forberede sig til den næste bull run.

Lad os se på bitcoin-cyklusser siden starten.

Ovenstående diagram viser, at bitcoin hidtil har haft 3 cyklusser, hvor den 3. sluttede i december 2018, da bitcoin bundede sig til $ 3.122. Cyklus 4’s forventede længde siges at være omkring 1760 dage, i betragtning af de forløbne 760 dage, er der stadig 1000 dage, indtil den næste cyklus slutter.

For at være præcis har vi cirka 600 dage, indtil vi når en top i cyklus 4, som forventes at være $ 118.000.

Men hvis vi ser nærmere på diagrammet, kan vi se et lille (mislykket) rally i 2019. Dette rally kunne have været på grund af

Den resterende eufori fra 2017 gik tilbage i 2019.
Siden 2017 var en kæmpe milepæl for bitcoin, kunne det være tilbageværende investorer, der hælder i bitcoin, der ikke indser, at tyrecyklussen var overstået.
Uanset hvad så vi noget nyt med bitcoin. Det var ikke en tyrecyklus, det var ikke en bjørnecyklus.

For at forstå cyklusserne yderligere, lad os opdele det i pre-bull run [PBR] og bull run [BR]. Med henblik på denne diskussion klassificerer vi ovenstående diagram i PBR og BR.

En pre-bull run er, når prisen konsolideres til højere højder og små korrektioner som forberedelse til en bull run. En bull run er, når prisen stiger eksponentielt i løbet af få dage / uger.

Selvom bull run synes at være begyndt, og prisen på bitcoin er høj, i betragtning af toppen af ​​$ 118.000, er det stadig for tidligt. Derfor er investering i PBR-fase eller tidlig BR-fase den bedste måde at gå på en bitcoin-investering, især hvis man ikke har investeret i et bjørnemarked.

Fra ovenstående tabel kan vi forvente, at bitcoin vil stige 981% fra $ 10.000 til at ramme $ 118.000.

Mens dette er et langsigtet scenario, ser man nærmere på cyklusser, og dataene antyder, at der kan være en mellemliggende top til bitcoins nye bull run. Denne midlertidige top vil være meget højere end dens tidligere ATH på (~ $ 20.000), men mindre end $ 118.000.

Fra ovenstående kan vi tilnærme [$ 40.200] den næste mellemliggende top, før bitcoin rammer sin nye ATH til $ 118.000.

En ny fortælling dukker op

Den nye fortælling er ikke i sig selv ny, den ligner den, der ses i cyklus 2. I betragtning af bitcoins spring til en sekscifret værdi kan vi forvente, at bitcoin hviler undervejs. Derfor kan vi ekstrapolere data fra 2. cyklus sige, at den midlertidige top vil være på $ 40.200.

Så en mellemfristet investeringsplan ville have et mål om en let 100% stigning i afkast fra bitcoins ATH.

Derfor, med denne midlertidige top på $ 40.200 for bitcoin, kan vi nu se på cyklus 4 fra et nyt perspektiv. Vi kan overveje cyklus 4 som tyren løber fra $ 10.000 til $ 40.200, hvilket vil blive fulgt af en anden PBR og en BR til $ 118.000. Alt dette har stadig ca. 700 dage til at udfolde sig.

En ny fortælling eller skyl og gentag?

Uanset hvad man måske kalder det, er bitcoin på vej til $ 118.000 med $ 40.200 som pit stop. Vi kan enten vælge at betragte dette som to cyklusser eller betragte det som en enkelt cyklus 4. Hvad der er vigtigt er bitcoins pris under toppen af det næste bull run vil ramme $ 118.000 vil sætte sin markedsværdi i området ~ $ 2 billioner, hvilket er den aktuelle værdiansættelse af Apple.